Kinderfeestjes in de natuur

Samen gaan wij 2 uur lang de natuur in op ontdekkingstocht, bouwen, klauteren en ravotten we er op los. Natuurpedagoog Jael Nouhet of een gekwalificeerde collega verzorgt het feestje op maat voor jullie.

Daarna of tussendoor, even uitrusten met eten en/of drinken. Hiervoor dien je zelf te zorgen. Uiteraard houden wij ook rekening met de leeftijd, mogelijkheden en veiligheid in het aanbod en de omgang. Tevens is het wenselijk als er een ouder mee gaat.

 

Vul het onderstaande formulier in of bel 013 78 555 67 / 06 48 47 03 19 voor een vette en onvergetelijke natuurbeleving!

Impressies van vorige natuurfeestjes

Natuureducatie Brabant Natuurpedagoog
Kinderfeestje Natuurpedagoog
Kinderfeestje Natuurpedagoog
Verhalenstok Kinderfeestje Natuurpedagoog
Dino eieren zoeken kinderfeestje Natuurpedagoog
Bomen klimmen Natuurpedagoog Kinderfeestje
Bosthee Kinderfeestje Brabant Natuurpedagoog
Kikker Natuureducatie Natuurpedagoog

De allerleukste kinderfeestjes…zijn buiten!

 • Vul het onderstaande formulier in om je aanvraag compleet te maken:

 • Zorg dat alle velden ingevuld zijn;

  Je gegevens en je Top 5 keuze

  eventueel aangevuld met onderdelen a t/m d

 • Gelukt? bevestig je feestje door de betaling te doen na overleg met ons

  (zie contactpagina) en je feestje staat gereserveerd in de agenda.

   

  (8 kinderen, 2 uur lang voor €115,-. Ieder kind meer is €7,50 erbij)

Feest onderdelen waaruit jullie kunnen kiezen en/of combineren zijn:

1. Uitleg over (eetbare-)planten en hun functie

2. Jezelf camoufleren/aankleden met natuurmaterialen en/of modder

3. Speuren naar insecten en andere dieren en hierover leren (eventueel met speurplaten)

4. Een persoonlijke krachtstok, verhalenstok of wandelstok maken (gaat mee naar huis)

5. Leren professioneel hutten bouwen en dat ook doen

6. Zelf een geurbuideltje maken (gaat mee naar huis)

7. Leren professioneel bomen klimmen en dat ook doen

8. Insecten verzamelen en een insectenrace houden

9. Leren omgaan met een mes

10. Opzoek gaan naar planten en je eigen bosthee maken en deze drinken

11. Een persoonlijk verhaal krijgen met de namen van de kinderen in het avontuur

12. Een natuur-armband maken (gaat mee naar huis)

13. Leren pijl en boog maken en deze leren gebruiken (gaat mee naar huis)

14. Je eigen natuurkunstwerk/museum maken

15. Dino-eieren zoeken en vinden (gaat mee naar huis) + €3,- per kind

(Speelgoed dino’s worden in handgemaakte eieren aangeboden)

16. Samen spellen doen (met of zonder walkie talkies)


 

Extra onderdelen voor tussendoor:

A. Ravotten met zand en water

B. De natuur beleven, erover leren en praten.

C. Leren fluiten op dingen als grassprieten

D. Als wilde dieren door het bos lopen en spelen

Uiteraard is een invulling naar wens  en/of een combinatie ook goed mogelijk

Let op! We werken vanuit Tilburg/Den bosch. Werkgebied is heel Nederland.

Wonen jullie buiten een straal van 40km van onze feestjesgevers?

Dan zijn wij genoodzaakt reiskosten te rekenen.

Houd rekening met circa €5,- per 10km afstand meer.

F.A.Q.

 • Wat als het regent?
  • De meeste kinderen vinden een beetje regen niet erg en hé, ook dat is natuur. Maar niet getreurd ook wij weten dat een feestje dat in het water valt niet leuk is. Gelukkig valt het in werkelijkheid echt mee. In alle jaren dat we feestjes geven (en dat zijn er heel wat) zijn de keren dat we moesten cancelen makkelijk op 1 hand te tellen. Dus, we houden beide de weersites in de gaten en stemmen af. Aarzel je, cancel tot 12 uur van te voren en je krijgt je geld gewoon teruggestort.
 • Ik spreek af met een onbekend persoon in het bos, wie geeft mijn feestje?
  • Je kan er van ons op aan dat we vooraf goed contact houden en afstemmen met jullie. We bekijken nauwkeurig wie van onze feestjesgevers de juiste skills heeft om jullie feestje te verzorgen op een locatie die zoveel mogelijk aan jullie wensen voldoet. Je mag altijd een foto opvragen of bellen mocht er onduidelijkheid zijn. Bel dan: 0648470319. Geen gehoor? dan zijn we aan het werk en bellen we z.s.m. terug.
 • Hoe wordt de bos-locatie gekozen waar het feestje plaats vindt?
  • We gaan in de eerste plaats uit van jullie voorkeur, de klant is koning. Maar die moet natuurlijk wel geschikt zijn voor de door jullie gekozen onderdelen. Zo niet? Dan proberen we een locatie te vinden die zo dicht mogelijk bij jullie wensen ligt. Ook wij kennen niet alle boslocaties (geen parken) die in jullie omgeving liggen dus hulp is altijd welkom. Samen stemmen we af. Soms is dit een gangbare plek, soms is dit een uitzonderlijke plek. De locatie sturen we dan via google maps door.
 • Ik maak een top 5 of top 6, krijgen we alle onderdelen gegarandeerd op het feestje?
  • Sorry, dat kunnen wij niet garanderen. Een groep, een kind, het moment; geen feestje is hetzelfde. Dus onze professionele feestjesgevers schatten per moment in wat leuk is. Jagen om alles te doen is ook geen feest. De jarige beslist bij twijfel, of jullie als ouders. Liever een paar dingen goed dan 6 dingen zonder plezier omdat het moet. Daarom beginnen we bij nr. 1, nr. 2 etc.
 • Kunnen alle onderdelen altijd plaatsvinden?
  • Helaas, boomklimmen is zo’n onderdeel en vuur maken ook. Boomklimmen kent meerdere strikte regels en na regen is een boom nat. Klimmen kan dan dus niet. We passen dan het programma aan. Ook vuur maken is weersafhankelijk. Bij veel droogte is het uitgesloten. In de regel mag je zelden vuur maken in Nederland op een openbaar terrein. Dit is dus nooit gegarandeerd.
  • Wanneer we merken dat kinderen onvoldoende luisteren of instructies opvolgen zal een onderdeel niet gegeven worden. Denk aan boomklimmen of leren omgaan met een (bot)mes. Dergelijke onderdelen zijn serieus te nemen voor jullie veiligheid. Daarom komen deze onderdelen altijd tegen het einde van het programma zodat er een betere inschatting gemaakt kan worden en we elkaar een beetje kennen. Ook bij slechte motoriek van het kind zullen wij boomklimmen niet toestaan. En dus ook bij twijfel kunnen deze niet door gaan.
 • Maakt het nog uit wat voor kleren we aan doen?
  • In de regel zijn er vooral vaak vragen over teken, bij veel mooi en warm weer. Teken komen bijna overal ook met lange broeken en mouwen. Wij geven zelf de voorkeur aan een goede nacontrole door de ouders (tekeninformatie wordt altijd na het feestje mee gegeven) dan je kind te warm aankleden. Maar die keuze staat jullie vrij natuurlijk.
  • Heb je boomklimmen op het programma staan? Zorg dan dat er geen slippers of laarzen aan zijn bij de kinderen maar goed schoeisel met profiel.
  • Open schoenen zijn vaak minder geschikt i.v.m. brandnetels of distels die we nog wel eens tegen kunnen komen.
 • Krijgen we eten en/of drinken?
  • Helaas daarvoor zullen jullie zelf moeten zorgen. Wel nemen we in overleg een groot kleed mee waar de kinderen op kunnen zitten. Wat jullie de kinderen willen geven laten we aan jullie zelf.
 • Waarom worden er extra kosten berekend voor dino-eieren en reiskosten?
  • Wij zitten steeds achter de computer om alle mails te beantwoorden, regelen dino’s en materialen om ’s avonds zelf nog ieder dino-ei met de hand te maken na een dag werken. En we betalen als feestjesgevers onze reiskosten tot 40 km heen en terug zelf. De vergoeding voor de km’s gaan dus rechtstreeks naar je feestjesgever. Er zijn grenzen natuurlijk dus die liggen daar…. Maar goed, iets extra’s krijg je dan ook wel voor je geld!!
 • Hoe zit het met de veiligheid?
  • In de eerste plaats verwijzen wij naar de algemene voorwaarden, daarbij zijn wij in het bezit van EHAK (EHBO voor kinderen) en hebben een EHBO trommeltje mee. Vragen wij om onze instructies altijd serieus te nemen en op te volgen. Verder werken we met kinderen; enerzijds onbezonnen en anderzijds erg flexibel. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet opvolgen van de gegeven instructies. Ieder kind is met de ouder verantwoordelijk voor de eigen veiligheid na onze instructies. Deze worden altijd nadrukkelijk en duidelijk aangegeven.

Kinderfeestje aanvragen?

Laat je gegevens achter en ontvang z.s.m. een berichtje van ons!

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

Bellen of mailen mag ook altijd.

Kantoor: 0137855567
Mobiel: 0648470319
Mail: feestje@natuurpedagoog.nl