Ons team

Mail of bel je voor een vraag of opdracht dan kan je zomaar één van deze geweldige mensen tegen komen.

Je kan ons erop vertrouwen dat wij steeds afstemmen dat de juiste persoon bij de juiste vraag komt.

Want ieder heeft zo zijn/haar kwaliteiten. Ook hier; maatwerk dus!

De Natuurpedagoog is enorm trots op dit team van gepassioneerde liefhebbende mensen.

Jael

Eigenaar/oprichter Natuurpedagoog

Linkedin

Wil je meer over mij weten? Er is genoeg te vinden op deze website: Zie daarvoor deze link.

Jael Nouhet 2017 Natuurpedagoog

Met volledige inzet werk ik iedere dag en moment dat ik tijd heb aan mijn bedrijf, mijn gezin niet vergetende.

Ik ben blij dat ik mijn passie heb gevonden en trots dat ik dit gevonden en gecreëerd heb; een succesvolle passie: een groeiend bedrijf. Hopelijk door steeds meer mensen samen gedragen.

Lotte

Feestjes, lessen en workshops

Lotte is de eerste medewerker en dat was meteen een schot in de roos, een geweldige kracht die zich volledig inzet vol passie.

Feestjes, lessen of anders; ze staat er met heel haar hart.

Lotte Metz team Natuurpedagoog

Voor mij is er niets mooier dan natuur.

Als kind al vond ik hier mijn rust en mijn kracht in de prachtige tuin van mijn ouderlijk huis.

De wind in mijn haren, de geur van het bos, al mijn zintuigen worden geprikkeld. Er is dan ook niets mooiers dan dit te kunnen delen met de kinderen van nu.

Zo simpel, maar zo mooi wat het doet met kinderen wanneer zij buiten zijn, elke keer opnieuw blijft het magisch om te zien hoe ontspannen kinderen zich voelen en hoeveel zelfvertrouwen ze krijgen door het spelen en ontdekken in de natuur.

Nina

Feestjes, lessen en workshops

Linkedin/Ninadenaux.nl

Nina kwam ik al langer geleden tegen en hoe fijn om haar kennis te mogen benutten voor opdrachten. Veelzijdig, ervaren, meedenkend en inlevend. Haar ervaring met kunst en natuur zijn een sterke toevoeging binnen het bedrijf. Voor feestjes, lessen en workshops!

Nina van den Eerenbeemt Natuurpedagoog

Hoi! Ik ben Nina van den Eerenbeemt en als leerkracht vind ik het belangrijk om de groeiende vervreemding van de natuur tegen te gaan bij kinderen en ze gevoelig te maken voor de schoonheid van de natuur. Ik heb de docenten opleiding op de kunstacademie gedaan en zet kunst soms in om de natuur op verschillende manieren waar te nemen. Ik kan kinderen meteen vertellen hoe iets heet – ”dat is een spar, dit is een vliegenzam en wat je daar hoort is een roodborstje”- maar dan verdwijnt de speelsheid. Op zich is dat niet verkeerd, maar ik pleit ervoor daar niet mee te beginnen.
Met veel plezier werk ik voor de Natuurpedagoog, ik ben vrijwilliger bij Het Bewaarde Land geweest en werk bij een BSO in Den Bosch die zich veel richt op de natuur.

Ivy

Feestjes, lessen en workshops

Linkedin

Ivy heeft veel kennis en ervaring op natuurgebied. En die kan je zomaar tegen komen bij feestjes, lessen of workshops. Tevens is Ivy het aanspreekpunt en spil achter de kinderfeestjes van Natuurpedagoog. Ik ben er trots op dat Ivy voor Natuurpedagoog werkt.

Ivy van Drunen Natuurpedagoog

Ik ben Ivy en ik vind het geweldig om kinderen de natuur te laten beleven, ik ben opgeleid tot bos- en natuurbeheerder en draag graag mijn liefde voor natuur uit, ook zie ik graag dat kinderen heerlijk buiten zijn. Ik heb ervaring als natuurgids, geven van kinderfeesten, als onderwijzeres, als pedagogisch medewerkster en met groepen kinderen van 2 t/m 12 jaar actief bezig te laten zijn in de natuur. Dus zowel natuur en kinderen zijn bij mij in goede handen.

Eef

Feestjes, lessen en workshops

Linkedin/Beleefdenatuur.nu

Zeg je Eef dan zeg je accuraat en tot in details meegedacht en uitgewerkt. Eef gaat er volledig voor en staat met passie te stralen als ze haar kennis overdraagt aan kinderen. Bij kinderfeestjes net zo goed als bij lessen of workshops.

Eef Merkelbach team Natuurpedagoog

Ik ben gediplomeerd IVN Natuurgids en ervaren natuurwachter bij IVN, Het Bewaarde Land. Sinds 2012 leid ik met veel plezier mensen tijdens publiekswandelingen rond door de natuurgebieden van Den Bosch. Sinds 2014 laat ik als wachter bij Het Bewaarde Land schoolkinderen de natuur beleven in een inspirerend en educatief natuurprogramma. Daarnaast ben ik werkzaam in het MBO-onderwijs, waar ik als coach met veel plezier met jongeren werk.

Ik word al weer een paar jaar gevraagd om zelf natuurwandelingen te organiseren voor volwassenen, natuuractiviteiten voor families met kinderen of natuurspelletjes voor centra voor buitenschoolse opvang. Hiermee is www.beleefdenatuur.nu  geboren of voor mensen die mij kennen van naam: bel EEF de natuur NU.

Ik geniet van de natuur en wil anderen graag hierin laten meegenieten!
Samen met elkaar de natuur beleven is mijn motto!

Natuureducatie scholen natuurpedagoog
slider4_natuurpedagoog
slider2_natuurpedagoog
slider7_natuurpedagoog
slider1_natuurpedagoog
Op pad kinderfeestje Natuurpedagoog
slider3_natuurpedagoog
slider5_natuurpedagoog