Wie is de natuurpedagoog?

Jael Nouhet                                                                                                        Voor C.V. zie onderaan

Als Natuurpedagoog onderscheid ik mij doordat ik duidelijk, direct en eerlijk werk. Binnen een educatieve context kom ik niet met een gedragshandleiding voor de kinderen. Ieder kind heeft zijn of haar eigen handleiding. Mijn kracht is een setting te creëren waarin in ieder kind in zijn of haar kracht staat.

Verder onderscheid ik mij door mijn levenservaring en ervaring in het werken met verschillende mensen met diverse problematieken. Ik heb veel werkervaring met kinderen met allemaal verschillende ontwikkelingssituaties en kwaliteiten op het gebied van ADHD, autisme (en aanverwante vormen), hechtingsproblemen, Gilles de la Tourette, hoogbegaafde, laagbegaafde en eventueel al dan niet gecombineerd (co-morbiditeit).

Hier wat indrukken van mijn reizen over de wereld; klik voor een grotere foto

Curriculum Vitae

Werkervaringen

Opleidingen & cursussen

Een vraag, nieuwsgierig of een afspraak maken?

Kantoor: 0137855567

Mobiel: 0648470319

Mail: info@natuurpedagoog.nl