Referenties

Jael is als feestjesgever aangesloten bij mijn bedrijf ‘Natuur is een Feest’. Hij heeft daarvoor al een aantal feestjes gedaan en ik heb de indruk dat hij dat prima doet. Verder is Jael volgens mij behoorlijk punctueel en ambitieus. En dat is prettig samenwerken.
Passioneel, open, doelgericht
Jael heeft zich gestort in een vakgebied waar hij zich helemaal in thuis lijkt te voelen. Hij spreekt er met veel passie en motivatie over en heeft in zijn activiteiten heel goed oog voor het welzijn van zowel de natuur als de mensen waarmee hij werkt. Onderwijs op een alternatieve, leuke en leerzame manier!
Nienke, (Mede-student wildplukken)
Kinderen die wij in de klas niet horen komen in de lessen van EducatiePit tot leven
Wij hebben Jael als medewerker van Living Values Education Nederland leren kennen als een intelligente jonge vent die ontdekkend, creërend, spelend en grappen makend kinderen verbindt met het mooiste, het blijste en krachtigste in zichzelf. Hij oordeelt niet, is intuïtief en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Een zegen voor de kinderen die zijn pad kruisen!
Marlies van Loon, Living Values Education
Wat je aanbiedt past in deze tijd en er is dus behoefte aan. Veel plezier en succes.
Betrouwbaar, creatief, aardig!
Ik ben heel tevreden met Jael. We hebben goed samengewerkt aan verschillende projecten.
Jael heeft bij ons gewerkt en is een fijn persoon in de omgang.
Hij kan zich goed kan aanpassen aan het niveau van kinderen en weet dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen.
Met zijn humor weet hij de kinderen aan zich binden en informatie op een leuke manier over te brengen.
Het ranja inschenken van grote hoogte heeft diepe indruk gemaakt en geen van de andere medewerkers is dat nog gelukt. Ook zijn goochelkunsten worden gemist!
Kortom, wij missen zijn persoonlijkheid op de locatie, maar wensen hem veel succes met zijn bedrijf!
Bij de workshop van Jael maken kinderen op speelse wijze kennis met natuur en duurzaamheid. Er is keus uit verschillende activiteiten. Jael zorgt voor een gezellige
sfeer!!! Het ballon wagentje was bij ons in de bibliotheek een doorslaand succes!! Er werden zelfs wat races gereden. Absolute eye-opener voor ouders was dat er geen dure
knutselspullen hoeven te worden aangeschaft. Met bijv. het lege yoghurt bakje
en het netje van de sinaasappels werden kunstwerken gebouwd. Je bekijkt echt
hierna je afval op een totaal andere manier.
Hoi Jael, nogmaals heel hartelijk dank voor het geweldige feestje van vanmiddag.
De jongens hebben super genoten en hebben vol trots hun pijl en boog en speren mee
naar huis genomen.
“Latere reactie: Ik heb nog dagen na het”feestje via ouders gehoord dat de jongens het zo leuk hebben gevonden, pijl en bogen moesten op hun slaapkamers geplaatst worden, kortom ook de jongens hebben erg genoten van het feestje.
Moeder, Chantal Tempelaars-Matthijssen, Reactie na kinderfeestje voor 9 kinderen van 10/11 jaar
Optimist, kernachtig, bereikbaar, openstaand voor een ander
Jael is een persoon die een ander motiveert en stimuleert om verder te denken dan het normale. De aanpak om vanuit beweging en interesse te werken motiveert kinderen en volwassenen om op zoek te gaan met eigen processen. Jael is een goede luisteraar en vat samen zodat er een duidelijk proces zichtbaar is. Hij geeft tips en tricks waarmee je wordt uitgedaagd om aan de slag te gaan. Bovenal is Jael persoonlijk betrokken en heeft altijd een open kijk zonder vooroordeel. Dit zorgt voor een ontspannen en vertrouwde omgeving.
Edwin de Jong, Docent cluster-onderwijs
Aandacht,diepgang, speelsheid en precisie zijn de woorden die ik aan de werkwijze van Jael Nouhet geef na de ervaring van 1,5 jaar intensief diverse natuur lessen samen gegeven te hebben.
Jael zorgt voor duidelijkheid en heldere communicatie hij komt zijn afspraken na en werkt zelfstandig. Voor een klas kinderen staat hij stevig in zijn schoenen, er is ruimte voor lol maar er moet ook gewerkt worden. Jael is gevoelig als het gaat om sociale omgang tussen kinderen en heeft hier een helder oog voor. Kinderen onthouden hem en vragen wanneer ze weer les krijgen van hem. Hij weet lastige onderwerpen bespreekbaar te maken en kinderen het gevoel te geven dat het goed is zoals ze zijn en vooral vanuit hun talent en aanleg zichzelf te ontwikkelen.
Jael is een hardwerkende samenwerkingspartner die ik het allerbeste wens met deze sprong als zelfstandig ondernemer!
Sophie Gruijters, Transfarmers
Enthousiast, gedreven en serieus
Ik ken Jael al heel lang en hij zet zich voor 100% in. Je kan erop vertrouwen dat hij zich volledig inzet en weet wat hij kan op zijn vakgebied. Zijn communicatie is duidelijk en je zal niet lang hoeven wachten op een reactie. Van jongs af aan kon hij al goed met kinderen omgaan. Ik denk ook dat hij zich goed in kinderen kan verplaatsen. Waar veel volwassenen vergeten zijn hoe het was om kind te zijn, weet Jael dit nog steeds heel goed.
Eva Nouhet, E-naturals.nl
Jael leren kennen als een betrokken en enthousiast hulpverlener met oog voor het kind en de hulpvraag.
Leuk om te zien dat hij deze competenties inzet voor een eigen buro voor bijzondere kinderen.
Enthousiast, inspirerend, toegankelijk, openminded
Jael kan inspirerend vertellen over zijn vakgebied en weet als geen ander natuur, wetenschap, onderwijs en sociale processen met elkaar te verbinden
Jitske, Studiegenoot
Betrokken, enthousiast, respect
Jael durft zich kwetsbaar op te stellen en gaat buiten zijn comfortzone om zijn passie als natuur pedagoog en zijn product, een lesprogramma voor de basisschool, voor het voetlicht te brengen. Is daarnaast een persoon met een open en vrije blik op de wereld om hem heen.
Monique Schilders, Logopedist/Trainer
Gedreven, gepassioneerd, resultaat- en mensgericht, enthousiast en betrokken
Jael komt afspraken na en zet zich meer dan 100% in om doelstellingen te bereiken.
I.Smulders, Gemeente Loon op zand
Ik heb met Jael samengewerkt in een project (EducatiePit) en hem ervaren als flexibel, betrokken en meedenkend. Met een hart voor de natuur en kinderen. Die combinatie gegoten in een educatief natuurproject die hij met bevlogenheid uitvoert, maken hem een fijne partner om mee samen te werken.
Jael is iemand die gedreven en verantwoordelijk omgaat met zijn werk. Hij is betrouwbaar en integer in het contact met cliënten en collega’s. Creativiteit is een van zijn kernkwaliteiten en deze weet hij in te zetten in zijn werk met kinderen en natuur. Ik wens je veel succes met je werk als natuurpedagoog!
Saskia van Mierlo, Grondtooncoaching